Naar de sauna met die monstertjes, dat kan!

Hoe naar de sauna met 5 kinderen of meer?! 


Haha, yes; een tijdje geleden ging ik samen met mijn zus en mama en al onze kinderen (5 stuks dus) naar de privé sauna Verda Wellness in Lommel.

En hoe leuk was dat! De zon was van de partij, het blinkende water van het verwarmde buitenbad knipoogde uitnodigend en onze boys zaten in no time te spetteren in het water.

En terwijl die stoere waterratten van ons het ene bommetje na het andere maakten kon ik kleine Milleman terug vinden in het bubbelbad onder het cabanna afdak. Mil is 4 en kan nog niet zwemmen, dus meedoen met de grote jongens in het zwembad was nog niet aan de orde. Maar ik kan je zeggen dat Millie zich helemaal als een vis in het water voelde in het heerlijke bubbelbad.

De meisjes deden het wat rustiger aan, een beetje chillaxen in de zalige leren relaxzetels in de loungeruimte of de  zeemeerminstaarten rustig uitproberen in het zonnetje aan de rand van het zwembad. De dames genoten ervan!

En wat wij daar dan deden, vraag je je af? Awel, relaxen eh. Terwijl de kinders zich buiten amuseerden doken mijn zus en

ik in de ontspannende Finse sauna voor een gezellige babbel. Of we hadden een rustmoment in de infrarood sauna.

En zeemeerminnenslag, een opgeblazen donut en veel aantal bommetjes later genoten we van een lekker kidsproof aperitiefje.

De zon scheen op onze snoeten en ook al moet ik zeggen dat het een totaal andere ervaring is als met de hubby alleen naar de sauna gaan; ik zou het meteen een keer over doen.

Want ik moet je niet vertellen dat het een topnamiddag was en we met moeite onze kinderen terug in hun kleren kregen.

Dit was de eerste keer dat onze kinderen meegingen naar de sauna maar zeker voor herhaling vatbaar.

Want naar de sauna met monstertjes, dat kan!

Nu school en werk terug begonnen zijn, zijn we helemaal opzoek naar een relax en ontspannend momentje! 
Bekijk via deze link alle mogelijkheden: 
https://www.relaxy.be/prive-sauna/

Enjoy!

Deel deze post:

Recente artikels