Oxygen House x Hush-e

Elke maand stuurt Relaxy.be er iemand op uit om een van de wellnesscenters, spa’s of sauna’s uit ons aanbod te gaan uitproberen. Deze maand trok ook blogger Ineke Tack er op uit (http://www.hush-e.com) naar Berg om er Oxygen House te gaan ontdekken. Haar verslag en foto’s vind je hier terug…

Toen het eindelijk zover was, stond ik werkelijk te trappelen. Ik was nog nooit in een échte spa geweest (lees: na één hoofdmassage en een zwembadbezoek weiger ik te geloven dat ik al ondergedompeld geweest ben in de spa-ervaring) en was dan ook super benieuwd!

Na een lange dag en een kleine portie McDonalds-frietjes arriveerden we donderdagavond op onze bestemming: Oxygen-House in Berg. We kregen toegang tot de allernieuwste vleugel van de spa, de Villa Prestige. Prachtig vernieuwd en tevens volledig privé zodat je geen enkele faciliteit met andere gasten hoeft te delen. Na een korte rondleiding werden we alleen gelaten met onze badjas, handdoek en slippers. Tijd om te relaxen!

“Wat doen we eerst? Misschien de sauna? De eerste of de tweede dan? Of misschien de hammam? Of de infrarood cabine? Zou dat trouwens echt werken? (…) Oh kijk, we hebben een volledig zwembad voor ons alleen! En ook een jacuzzi! Mmm, perfect.”

De momenten die volgden waren er gevuld met pure zen, rust en plezier. Uiteindelijk hebben we alles uitgeprobeerd behalve de droge sauna, omdat we hier jammer genoeg geen tijd meer voor hadden. Geen probleem, mijn knikkende knieën en ik waren op dat moment absoluut niet in de stemming om te klagen. Het enige waar ik op het einde van onze sessie aan kon denken was “wanneer komen we terug?”. Met trots kan ik jullie dus meedelen dat spa-land er een nieuwe inwoner bij heeft, en ik blijf hier nog wel even als dat voor jullie oké is.

Meer informatie Oxygen-House vind je op Relaxy.be:

[button href=”https://www.relaxy.be/prive-sauna/berg/291-oxygen-house/” target=”_blank” color=”green” width=”100px” icon=””]Lees meer[/button]

 

Tekst en foto’s: Ineke Tack

Voor meer foto’s, bezoek Hush-e

Deel deze post:

Recente artikels