De Vlaamse Ardennen verwelkomen je voor een wellness overnachting!

Stel je voor: een paar dagen waarin ontspanning en wellness hand in hand gaan, omgeven door de betoverende pracht van de Vlaamse Ardennen. Deze schilderachtige regio in België staat bekend om haar weelderige groene landschappen, pittoreske heuvels, en charmante dorpjes die een gevoel van sereniteit oproepen. Het is hier, te midden van deze natuurlijke schoonheid, dat jouw ultieme wellness ontsnapping wacht.

Ontdek met ons enkele heerlijke plekjes in de Vlaamse Ardennen waar je kunt genieten van een ontspannende wellness overnachting. Waan je in een oase van rust, midden in de betoverende natuur van deze adembenemende streek. Geniet van een rustgevende break in eigen land!

La Cereza in Oudenaarde

La Cereza is een 4-sterren Bed & Breakfast en Privé Wellness in Oudenaarde, midden in de Vlaamse Ardennen. Gelegen op slechts 5 minuten van de Grote Markt en in de nabijheid van de beroemde Eikenberg (bekend van de Ronde van Vlaanderen), biedt deze accommodatie een ideale uitvalsbasis te midden van charmante Vlaamse dorpjes waar je heerlijk kunt dineren.

B&B-gasten hebben toegang tot het verwarmde buitenzwembad, terwijl de wellnessruimte binnen volledig privé is. Hier kan je genieten van faciliteiten zoals een jacuzzi, Finse sauna, duo massage en meer. 

Het is de ideale plek om te ontspannen voor gezinnen, koppels en drukke professionals. 

Bij La Cereza voel je je meteen thuis!

Unieke Wellness Boerderij in Zottegem

Unieke Wellness Boerderij in Zottegem vormt jouw oase van rust en ontspanning. Geniet onbeperkt van uitgebreide wellness faciliteiten, waaronder een infrarood- en Finse sauna, binnen jacuzzi, hammam, bubbelbad en voetbad.

Deze landelijke woning biedt het comfort van een privé sauna, maar met de vrijheid om onbeperkt te genieten en privé te overnachten, zonder andere aanwezigen. 

Ontdek de prachtige omgeving van de Vlaamse Ardennen met talloze wandel- en fietsroutes. 

De eigenaars kijken ernaar uit om je te verwelkomen en een onvergetelijk verblijf te bezorgen!

Rituel des Sens in Schendelbeke

Ontdek Rituel des Sens in Schendelbeke, te midden van de prachtige Vlaamse Ardennen. Deze exclusieve wellness biedt een groene oase en is ideaal voor een onvergetelijke wellness overnachting. 

De privé wellness, omgeven door rust en privacy, beschikt over hoogwaardige faciliteiten, waaronder een panoramische sauna, crystal buitenspa, belevingsdouche, hammam,  infraroodlampen en meer. Hygiëne staat voorop met een constant overloopsysteem en grondige reiniging na elke sessie.

De Indische inrichting voert je direct mee naar de betoverende sfeer van het Oosten, en geeft je het gevoel alsof je op vakantie bent. Naast wellness, biedt Rituel des Sens holistische behandelingen zoals reiki, IET en aura-soma kleurentherapie. 

Laat je bezielen, keer huiswaarts met rust, nieuwe energie en verwondering.

Privé Wellness t’ Lavendelhof in Velzeke-Ruddershove

Bij Privé Wellness ’t Lavendelhof in Velzeke-Ruddershove (Zottegem) staat luxueus genieten centraal! Deze privé wellness in de prachtige Vlaamse Ardennen biedt ruimte voor 2 tot 15 personen.

Geniet van een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi, een infrarood- en Finse buitensauna. De kindvriendelijke faciliteiten omvatten een ballenbad en speelhoek, terwijl de ruime tuin een speeltoestel, schommel, klimtoren en trampoline herbergt.

t’ Lavendelhof is tevens een 5-sterren erkende vakantiewoning, beschikbaar voor volledige weekenden, langere verblijven en soms losse overnachtingen met onbeperkte toegang tot de wellness. 

Beleef een ontspannen wellness moment bij ’t Lavendelhof, waar lichaam en geest elkaar dankbaar voor zullen zijn.

Ayuryoga in Petegem-Aan-De-Schelde

Welkom bij Ayuryoga in Petegem-Aan-De-Schelde, uw Ayurveda Wellnesshotel voor een totaalbeleving in de prachtige Vlaamse Ardennen, gelegen aan de golf terreinen van Oudenaarde.

Ervaar een uniek verblijf in kamers die zijn ingericht volgens de seizoenen, te midden van rust en groen. 

De traditionele Ayurvedische massages bieden een combinatie van ontspanning en therapeutische effecten, en zijn een ervaring om te koesteren en te delen met vrienden.

Na een traditionele Ayurveda massage kunt u genieten van onze wellnessfaciliteiten, waaronder een Finse sauna, stoomcabine, belevingsdouche en bruisend dompelbad. 

Ayuryoga is de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van een wellness overnachting in de prachtige omgeving van de Vlaamse Ardennen.

Laat je verwennen op een van deze prachtige locaties in de Vlaamse Ardennen, waar ontspanning en wellness samensmelten tot een zalige ervaring. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet te midden van de schitterende natuur. Een wellness overnachting in eigen land, omringd door de betoverende Vlaamse Ardennen, wacht op jou! 

 

Deel deze post:

Recente artikels