Just Yentl testte het VerwenWeken arrangement van Sensi

Ter gelegenheid van de Relaxy Verwenweken stuurden we een aantal bloggers op pad om enkele Verwenarrangementen uit te testen. Dit keer ging Yentl Keupens van ‘Just Yentl’ op bezoek bij privé sauna Sensi. Lees hier haar verslag.

Genieten met z’n tweetjes: écht iets waar ik naar uit kan kijken. Eigenlijk is het al leuk om vijf minuutjes samen te zijn met je lief, maar toch, zo’n uitstapje met twee is leuk. Ik hou écht van naar de sauna te gaan. Ik ben een onzeker kippetje op dat vlak, dus ik zal sneller kiezen voor een privé sauna. Omdat het op relaxy.be Verwenweken zijn, was het deze week dus een uitgelezen kans. Whoehoe!

Eerst en vooral wat meer over relaxy.be. Ik kende de website nog niet, maar door een kennis kwam ik meer te weten over de originele website. Ik werd meteen fan, want wanneer ik relax-wellness-sauna ergens zie verschijnen, word ik instant gelukkig.

Op Relaxy.be vindt je een overzicht van alle prive sauna, publieke sauna en wellness overnachting accommodaties in Vlaanderen. Met de eenvoudige zoekfunctie krijg je snel een overzicht van de beste zaken in de provincie van je keuze! Heb je nood aan ontspanning of wil je jezelf graag eens laten verwennen? Dan vind je op hier ongetwijfeld een leuk wellness arrangement dat volledig voldoet aan je eigen wensen. Liever een weekendje weg? Bekijk dan zeker de wellness overnachting pagina. Ik ging voor een privé sauna, niet al te ver van waar ik woon. Walshoutem was voor mij de place to be. Ik had er nog no
oit eerder van gehoord, maar ik ben echt verkocht aan de wellness die ik bezocht heb. Damn right, ver-kocht!

Wij gingen langs in de privé sauna van Sensi. Een prachtige zaak die de uitbaters zelf hebben gemaakt. En dan bedoel ik écht quasi alles. De opbouw van Sensi heeft zo’n twee jaar geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Dan hebben we het nog niet over de fantastische service en vooral hoe clean Sensi wel niet is. Ok, ik geef het toe: ik ben snel vies van iets. Ik schrok dat Sensi écht tot in de allerkleinste details in orde was. We hebben heel wat leuke beelden gemaakt die héél snel op ons kanaal terechtkomen. Toch wil ik de privé sauna via deze blog al effe willen toelichten.

BeFunky Collage

Wat kan je verwachten?

  1. Verwarmd openluchtzwembad: dat zonder chloor – want daar ben ik allergisch aan. Het zwembad was trouwens een mooie 29 graden en zorgde meteen voor de perfecte relaxatie.
  2. Jacuzzi 37°: helemaal achteraan kan je genieten met een glaasje bubbels van de jacuzzi die voor mij een massagetafel op zich was. Héérlijk!
  3. Sauna met licht therapie: de kleurtjes kan je zelf instellen én ja ik koos voor roze 😉
  4. Infra-roodcabine met licht therapie: voor mijn osteoporose is dit heerlijk. Je botten én spieren krijgen een soort oase van rust.
  5. Regenwater douches: Natuurlijk een topper nadat je uit de sauna of hammam komt. Damn, ik wou écht niet meer onder die heerlijke douche uit.
  6. Turks stoombad met licht therapie: mijn ultieme favoriet – zonder twijfel. Lekker ook voor de luchtwegen.
  7. Relaxruimte met gas openhaard: Genieten van een hapje en een drankje, met een zelfbedieningsbar én kleine menukaart. Er is een lekkere sofa eveneens én ook een televisie.
  8. Lekkere productjes van onder andere Forever, die garant staan voor een zalige verzorging van de huid.

Meer weten over Sensi? Dat kan makkelijk via deze link! Vergeet zeker niet te boeken tijdens de Verwenweken: be quick and visit relaxy.be!

Deel deze post:

Recente artikels