Relaxen zoals jij het wil? Dat doe je bij sauna Di Lusso!

Soms wil je gewoon even de tijd nemen om te genieten. We leven al haastig genoeg. Een aanrader om in intieme kring te genieten van ‘t leven? Een bezoek aan Sauna Di Lusso. Met zijn drie private sauna units kies je zélf jouw ideale verwencombinatie. Voeg daar een arrangement aan toe en je kan zorgeloos herbronnen. Wij kunnen het weten, we gingen zelf langs! Dit is onze ervaring… 

Drie units, één unieke ervaring.

Wanneer je net als ons een verwentripje plant bij Di Lusso, kan je kiezen uit drie verschillende units: drie wellnessruimtes met andere faciliteiten, allemaal privé. We beginnen al te fantaseren over een vrijgezellenactiviteit of familieuitstapje en ook voor koppels is Di Lusso de ideale datelocatie! 

Elke privé unit heeft zo z’n eigen troeven. In de eerste is er een zalig zwembad, hammam, sauna en jacuzzi. Bij mooi weer is de toegang tot de tuin een ideale rustplek! De tweede unit voegt aan alle faciliteiten van unit één ook een infraroodcabine toe. De derde en meest recente heeft een binnenzwembad, sauna, hammam, jacuzzi en een knusse patio. Eén ding is zeker: ze zijn alle drie hééérlijk. 

Als God in… Lier.

Wij kozen voor privéunit drie mét het ontbijtarrangement. Daar kregen we absoluut geen spijt van. Een goede saunasessie gevolgd door verse broodjes, een zachtgekookt eitje, koffiekoekjes en croissants in de patio. We voelden ons als God in… tjah, eigen land! Twee uur lang vertoevden we op ons eigen verwenplekje in alle rust en stilte. Op dit moment wilden we nergens anders zijn. Het werd ons nog maar eens duidelijk: je hoeft niet ver te reizen om tot rust te komen! 

Massages waar je nog nooit van hebt gehoord.

We hoorden dat Di Lusso ook massages aanbiedt. Daar wilden we meer over weten! Gi, de eigenaar, vertelde ons dat die ook apart in te boeken zijn. Je kiest uit een traditionele relax-, hotstone-, combinatie- of bamboemassage. Ja je leest het goed: je kan zelfs worden gemasseerd met de hulp van bamboestokken. Verrassend ontspannend, blijkbaar!

Vriendelijke medewerkers? Tevreden klanten!

We waren aangenaam verrast door het vriendelijke onthaal bij Di Lusso. Na alle verwennerij hielden we een toffe babbel met een medewerker. Tijdens dat gesprek kwamen we te weten dat er ook een uitgebreid afslankaanbod beschikbaar is. Denk aan ‘lipofreeze’, waarbij vetcellen bevroren worden, een proteïnedieet, met of zonder hulp, of een persoonlijk begeleidingstraject. Het werd al snel duidelijk: bij Di Lusso staat alles in het teken van ‘selfcare’. Zorg voor jezelf en je kan de wereld aan. 

Ook een bezoekje brengen aan Di Russo? Reserveer nu! 

Deel deze post:

Recente artikels