Relaxy gaat nog een ecologische samenwerking aan: Happy Towels!

Zoals we in ons artikel over de Relaxy Dopper al vertelden, willen we met Relaxy onze samenwerkingen met ecologisch en maatschappelijk verantwoorde merken graag uitbreiden.

Met Happy Towels hadden we vorig jaar al een heel leuk contact. Daarom besloten we dit jaar onze samenwerking uit te breiden en een eigen Relaxy Happy Towel te ontwerpen.

Het resultaat mag er zijn! Al zeggen we het zelf…

Helemaal fairtrade

Voor wie Happy Towels nog niet kent, stellen we hem graag even opnieuw voor: het is een super zachte hamamdoek die ook in jouw saunatas snel onmisbaar zal blijken.

Leuk om te weten is dat zij allen gemaakt worden van biologisch katoen, eventueel gecombineerd met bamboegaren. Als je weet dat maar welgeteld 1 procent van alle geproduceerde katoen fair trade is, dan is het fantastisch om te weten dat de Happy Towels tot deze 1 procent behoren.

Daarnaast worden de doeken gemaakt door wever Metin en zijn familie in Turkije waar Happy Towels een bijzondere band mee heeft en rechtstreeks van aankoopt.

Zo steunen we met de Relaxy Happy Towels niet alleen een lieve familie, maar ook het milieu. Helemaal fairtrade: daar word je toch superhappy van, niet?

happy towel

Ieder een eigen kleurtje

Tussen de vele vrolijke zomerkleuren die de collectie van Happy Towels rijk is (Je moet maar eens een kijkje nemen op hun website!), kozen we voor onze hamamdoeken voor drie verschillende kleuren. Zo zit er zeker voor ieder wat wils tussen. We kozen voor een klassevol grijs, een vrolijk hemelsblauw en een speels roze.

hammamdoek

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit fantastische merk? Dan kan je meer over de achtergrond van Happy Towels lezen op hun blog.

Wil jij ook graag zo’n mooi Happy Towel winnen? Hou dan zeker onze sociale media in de gaten!

[button href=”https://www.relaxy.be/” target=”_blank” color=”green” width=”300px” icon=””] Boek jouw volgende sauna uitje vandaag! [/button]

Deel deze post:

Recente artikels