SIT. brengt het nestgevoel in je wellness

Ontmoet Jan en Sylvia: Belgische ondernemers en oprichters van SIT. Hun liefde voor architectuur en design bracht hen op het idee om design tuinmeubelen en accessoires aan te bieden. In hun zoektocht naar uniek lig- en zitcomfort in een stijlvol en kwalitatief jasje, kwamen ze bij het Italiaanse merk GART terecht. Ondertussen verdelen ze de GART loungers exclusief in de Benelux en is het hun missie om ons bekend te maken met dit state-of-the-art product. Waarom? Jan en Sylvia willen wellnesscentra helpen om de perfecte loungesfeer te creëren. Onze Relaxy reporter ging op onderzoek uit…

Schoonheid en harmonie in je relaxruimte

De naam GART is een samenvoeging van ‘Garden’ en ‘Art’. Die naam legt meteen de belangrijkste troeven van het product op tafel. Laten we beginnen bij ‘Garden’. De sofa’s, chaise longues en poefs van GART zijn geschikt om buiten te laten staan in alle seizoenen. De ‘Sunbrella’ stoffen waarmee de collectie gemaakt is, zijn namelijk weer-, UV- en chloorbestendig. Zon of vrieskou kunnen dus geen schade aanbrengen en na een regenbui is de lounger meteen terug droog. Niets belet je natuurlijk om deze lig-en zitmeubelen binnen te plaatsen. Want ja: ‘Art’ slaat terug op de schoonheid van het design. Zo creëer je in je wellness zowel binnen als buiten een charmante en aangename relaxruimte. De Italiaanse ontwerpers kozen speciaal voor een licht materiaal waardoor je de zetels heel gemakkelijk kan verplaatsen. Lichtgewichtjes!

Een comfortabel nestgevoel

De zit- en ligmeubelen zijn zacht en aangenaam voor je klanten om op te relaxen. Toch is de GART collectie vervaardigd uit een sterk textiel, waardoor het steeds zijn charme en vorm behoudt. Als wellness wil je een warm en comfortabel nestgevoel creëren, en daar helpen Jan en Sylvia van SIT. je bij. Wanneer je naar de sauna gaat, zijn je zintuigen extra geprikkeld. Je ogen zijn gevoelig voor schoonheid en je huid snakt naar zachtheid. GART speelt in op die emotie en garandeert het ‘zen’ gevoel dat saunagangers zoeken.

20% korting voor de Relaxy klanten!

We sluiten af met fantastisch nieuws! De private en publieke sauna’s die aangesloten zijn bij Relaxy, ontvangen 20% korting op de totale GART collectie (geldig tot eind november 2019). Een deel van de collectie is speciaal gemaakt voor wellnesscentra en spa’s. In Italië, Zwitserland en Oostenrijk zijn ze al een vaste waarde, maar dankzij Jan en Sylvia zal Vlaanderen niet achterblijven.

Je korting verzilveren? Neem contact op via www.sitdesign.be of via 0032 495 511 511. Architecte en kleurconsulente Sylvia komt graag langs voor vrijblijvend advies en interieurtips.

Deel deze post:

Recente artikels