Zwemmen met je baby bij A Vida Boa in Hasselt

Blog - Zwemmen met je baby bij A Vida Boa in Hasselt

A Vida Boa, letterlijk het goede leven. En dat merk je in deze wellness. 100% ecologisch, biologisch en zonder chloor in het zwembad. Al hun producten zijn natuurlijk en van Belgische bodem.

Maar wat is goed leven? Bestaat slecht leven? Of is het leven zo goed als je het zelf maakt? Voor ons geldt alvast dat laatste!

Op donderdag 8 december planden we een bezoekje aan A Vida Boa. Elisa opende de deur voor ons met een rustgevende energie om haar heen. En op blote voeten… Iemand die op bloten voeten de deur komt openen. Dat is toch even wennen (zeker met deze temperaturen). Maar al snel schakelden we zelf over naar zenmodus. Klaar om naar binnen te gaan, de koude buiten te laten en te genieten van de warmte.

Elisa nam de tijd voor een rondleiding. In de ruime kleedkamer konden wij ons omkleden en doorlopen naar de wellness. Daar kregen we een uitgebreide uitleg over het gebruik van het zwembad en de jacuzzi. Het water is chloorvrij, wat een enorm pluspunt is voor onze kleine baby.

We kozen voor het babyarrangement. 90 minuten relaxen in het zwembad en de jacuzzi. Alles werd ter beschikking gesteld. Van zwembandjes en speelgoed, tot babyolie en verzorgingkussen. Elisa gaf ons ook nog enkele praktische tips mee over watergewenning van een baby. Noélie kon niet wachten om lekker te gaan trappelen in het water.

Ohja, kleine tip! Zorg dat je baby zeker voldoende is uitgerust. Noélie had niet zo lekker geslapen voor ons bezoek aan A Vida Boa en dat merkten we. De nieuwe indrukken waren er al snel af en na een aantal minuten was ze zo ontspannen, dat ze slaperig werd.

Maar dat laten we zeker de pret niet bederven! Zelf hebben we genoten van verschillende hapjes en een flesje bubbels. Zo konden we klinken op de verjaardag van mijn partner. Dit jaar vieren we zijn verjaardag met ons drie als gezinnetje. Vorig jaar deden we dat nog met z’n twee bij Domaine Allard in Kortessem. (Lees onze ervaring hier)

Baby wellness

Zelf zin gekregen om met je gezin of familie te relaxen in de wellness? Bekijk dan hier o.a. het familiearrangement (3 uur of langer) bij A Vida Boa. Wij genoten dubbel en dik van ons bezoek en de volgende keer zorgen we voor een beter uitgeruste Noélie.

Meer info vind je hier:
https://www.relaxy.be/prive-sauna/hasselt/1214-a-vida-boa/

Deel deze post:

Recente artikels