Een betoverende ontdekking bij Auxilium Wellness in Grobbendonk

Verborgen in het hart van de Kempen ligt een pareltje dat Auxilium Wellness heet. Als beheerder van Relaxy.be kreeg ik, Michella, de kans om dit wellnesscentrum te ontdekken. Mijn bezoek aan Auxilium Wellness, ondergedompeld in een rustige en bosrijke omgeving, beloofde een onvergetelijke ervaring te worden.

Bij mijn aankomst bij Auxilium Wellness werd ik met een brede glimlach verwelkomd door Leslie en haar collega. Leslie leidde me rond en haar duidelijke uitleg gaven me meteen het gevoel van thuiskomen. De omringende natuur droeg alleen maar bij aan het serene gevoel.

Kennismaking met Auxilium Wellness

Auxilium Wellness blijkt veel meer te zijn dan slechts een wellnesscentrum; het is een plek waar je de kracht van de vijf natuurelementen – water, aarde, lucht, vuur en metaal – kunt ervaren en herontdekken. Het is een concept dat een verhaal vertelt. De locatie is een verborgen schat in een omgeving die doordrongen is van positieve energie. Het is de ideale plek voor een romantische avond, maar evenzeer geschikt voor vrienden, familie, verjaardagen en zelfs huwelijksnachten.

Wat Auxilium Wellness onderscheidt, zijn de minutieuze details. Denk aan gezellige Ibiza-stijl ontspanningsruimtes, een panoramische sauna die uitkijkt op het weelderige bos, waar je lichaam kan zuiveren met salie, essentiële oliën en edelstenen, en een jacuzzi die zich aan de rand van het bos bevindt, zodat je al je zintuigen kunt zuiveren.

Een gedeeld moment van ontspanning

Het hoogtepunt van mijn bezoek was de duo massage. Samen met mijn collega Michelle – ja, we zijn inderdaad Michella en Michelle – hebben we genoten van een deugddoende massage in dezelfde kamer. Deze ervaring was zo rustgevend dat we ons volledig overgaven. Het begon allemaal met een zalig voetbad, verrijkt met etherische oliën en magnesiumvlokken, dat ons meteen op ons gemak stelde. Tijdens het voetbad werden we verwend met een heerlijke fruitsalade.

Vervolgens werden we geleid naar de kamer waar de duo massage zou plaatsvinden. Het idee dat we samen, in dezelfde ruimte, zouden genieten van deze ervaring was op zichzelf al bijzonder. De massage zelf was zo bijzonder, zo anders dan alle anderen, dat ik niet eens besefte dat mijn collega en haar masseuse zich ook in dezelfde kamer bevonden. Het was een gedeeld moment van pure ontspanning.

Ideaal voor koppels, maar het biedt ook een bijzondere ervaring voor vriendinnen of voor kostbare moeder-dochter momenten. Na de massage werden we verrast met een verfrissend glas koud water, de perfecte afsluiter van deze ervaring.

Als je op zoek bent naar een unieke manier om te ontspannen, dan kan ik de duo massage bij Auxilium Wellness van harte aanbevelen. Bovendien biedt Auxilium Wellness ook andere bijzondere ervaringen zoals de mogelijkheid om in de buitenlucht van een duo massage te genieten, een Lomo Lomi massage, een Auxilium massage, of zelfs een cacao intentie met massage. Naast de duo massage kun je natuurlijk ook genieten van de uitstekende wellnessfaciliteiten die Auxilium te bieden heeft.

Een ideale bestemming in de natuur

Op zoek naar een wellness in de natuur? Dan is Auxilium Wellness zonder twijfel de ideale bestemming. Extra bonus voor de hondenliefhebbers onder ons, je mag zelfs je trouwe viervoeter meenemen (geef het wel even op voorhand door)! Wil je deze ervaring zelf beleven? Klik dan hieronder om hun pagina te bezoeken. 

Deel deze post:

Recente artikels